Over Esther

Wat mooi dat je op mijn website terecht gekomen bent. Maar ja... toeval bestaat niet! Wellicht is het de bedoeling dat ons pad kruist. Ik zal mezelf eerst even voorstellen:

Mijn naam is Esther van Heerebeek-Spijkers en oorspronkelijk van Limburgse komaf. Sinds 2001 woon ik met mijn gezin in Noord-Brabant en ben ik de eigenaresse van Het 12e Huis. Hoe is het allemaal begonnen? Als (hoog)gevoelige, leergierige en enthousiaste Tweelingen ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de spirituele en esoterische wereld. Ik wilde al vroeg antwoorden op belangrijke levensvragen en ik wilde weten waarom mijn karakter zo verschilde van anderen. In deze zoektocht kwam ik op jonge leeftijd als eerste in contact met de Astrologie. Een astroloog maakte een persoonlijke geboortehoroscoop voor me. Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid waren meteen gewekt. Dat wilde ik leren! Hier had ik al die tijd naar gezocht! Er ging een wereld voor me open. Vervolgens ben ik hierin heel veel opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen. En heb ik mezelf pas echt goed leren kennen. Daarbij kreeg ik inzicht in mijzelf, mijn karakter en in al mijn "waarom" vragen. Daarna kwam de wondere wereld van de Tarot en Numerologie op mijn pad. Ook dit was meteen een passie. Nog twee instrumenten erbij, om mezelf en mijn medemensen beter mee te leren kennen op een dieper niveau. Dit in combinatie met mijn interesse in de spirituele wereld, mijn steeds sterker wordende intuïtie, maakte voor mij het plaatje compleet. Hieruit kwam vanzelf de vraag van mensen op mijn pad, om zelf consulten en workshops te gaan geven. Daar kwamen later cursussen en schrijfopdrachten voor bladen en uitgevers bij. Hierdoor heb ik heel veel ervaring opgedaan en dit heeft ervoor gezorgd dat ik me ben blijven ontwikkelen. Maar niet alleen door alle cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd of gegeven. Misschien nog wel meer door mijn persoonlijke levenservaring. Het leven gaat niet altijd over rozen en juist de astrologie, tarot, numerologie en mijn (hoog)gevoeligheid zijn in die periodes een grote steun voor me geweest. Het heeft me diepe inzichten gegeven, waardoor ik altijd wist waarom ik bepaalde dingen in mijn leven mee moest maken en wat ik hiervan kon leren. Daar kon ik op een positieve manier verder mee.

Het 12e Huis is een fijne, sfeervolle plek waar ik mijn kennis en ervaring wil delen met anderen. Ik gun iedereen de houvast en steun die Astrologie, Tarot, Numerologie en Spiritualiteit me gegeven hebben in mijn leven. Iedereen met levensvragen of interesse in Astrologie, Tarot, Numerologie of Spiritualiteit is hier van harte welkom. Misschien kan en mag ik je een stukje begeleiden op je levenspad. Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten bij Het 12e Huis en dat je je hier thuis voelt! Mocht je nog meer vragen hebben, meer informatie willen, mail me dan persoonlijk op esther@het12ehuis.nl.

 

Hartelijke groet,

Esther van Heerebeek-Spijkers

 

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Vakantiesluiting Het 12e Huis van 13 juli t/m 12 augustus 2019

Vakantiesluiting Het 12e Huis van 13 juli t/m 12 augustus 2019

Geplaatst op: 2019-07-12

We genieten momenteel van een heerlijke vakantie! Daarom is Het 12e Huis gesloten van 13 juli t/m 12 augustus 2019. Bestellingen (geboorte)horoscopen en artikelen van de webshop worden weer vanaf 13 august...

Lees meer Meer nieuws