Nieuwsbrief september 2017 - Maagd

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 - MAAGD

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

De vakantie is voorbij en iedereen is weer aan het werk of aan de studie. En dat past perfect bij de Maagd periode, waarin we nu beland zijn. Want de Maagd houdt er van om praktisch en nuttig bezig te zijn. Daarbij komt, dat planeet Mercurius vanaf 5 september eindelijk weer direct gaat lopen! Waardoor communicatie weer vloeiend verloopt, pakketjes weer goed bezorgd worden en rare files of computer crashes weer even tot het verleden behoren. Met andere woorden, we kunnen weer vooruit!  

September is numerologisch een (2+0+1+7+9=19=1+9= 10, 1 + 0= 1) 1-maand. Dat maakt het een perfecte maand om met iets nieuws te starten. Nieuwe projecten, relaties, studies of banen. Vaak krijg je in een 1-maand mooie kansen aangeboden of kom je zomaar iemand tegen waar het meteen mee klikt. Het getal 1 vraagt wel moed, inzet en initiatief. Maar wanneer je ergens voor gaat, heeft het een zeer grote kans van slagen. Het is een kwestie van vertrouwen.

Tarotkaart X Rad van Fortuin en I De Magiër horen hier deze maand bij.  Het Rad van Fortuin geeft aan dat er volop kansen te verwachten zijn, maar daar moet je zelf wel sturend in zijn. Anders kan het je allemaal een beetje overweldigen en word je geleefd. In plaats van dat je zelf aan het roer staat. Zorg dat jij deze maand aan het roer staat. De Magiër geeft aan, dat je op jezelf mag vertrouwen. Dat je de kracht, maar ook alle mogelijkheden en talenten bezit om te bereiken wat je wil. September 2017 is een perfecte maand om de eerste stap te zetten. Durf het risico te nemen.  En heb vertrouwen in jezelf en dat alles op z'n pootjes terecht komt.

September quote:

“Levenslessen blijven herhaald worden, tot je er iets van leert.”

ALGEMEEN NIEUWS

De Astrologische Almanak 2018 is uit! En weer overal verkrijgbaar. Online en in de boekwinkels. Natuurlijk ook te verkrijgen bij de webshop van Het 12e Huis. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ De Astrologische Scheurkalender 2018 komt er eveneens spoedig aan. Zodra deze overal verkrijgbaar is, wordt de kalender op de webshop geplaatst en op de social media.

Na een break van een aantal maanden, start Het 12e Huis dit najaar weer met workshops Astrologie, Tarot en Numerologie. Surf naar de site van Het 12e Huis en meld je snel aan. Graag tot ziens!

TAROT NIEUWS

Op zaterdag 7 oktober a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Tarot volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina of Twitter om niets meer te missen!

ASTROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 11 november a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Astrologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn te bestellen bij Het 12e Huis. Direct via de webshop! In digitale vorm voor euro 35,-- per stuk. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina.

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 28 oktober a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Numerologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Een zeer succesvolle maand september gewenst en graag tot oktober 2017!

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

 

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws