Nieuwsbrief oktober 2017 - Weegschaal

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 - WEEGSCHAAL

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de maand van de sociale Weegschaal terecht gekomen! Relaties en contacten met andere mensen zijn nu extra belangrijk voor ons. Een Weegschaal vindt het lastig om alleen te zijn, en daar kunnen we nu met z'n allen een beetje last van hebben. Het is dus zaak dat we ons omringen met mensen die ons energie geven en waar we blij van worden. Wat gebeurt er verder in oktober wat planeetstanden betreft? Op 28 september is dwergplaneet Pluto weer direct (vooruit) gaan lopen. En de invloed daarvan wordt pas in oktober goed merkbaar. Eindelijk zit er weer beweging in onze persoonlijke processen en lastige situaties. We hebben geleerd wat we moesten leren en kunnen nu weer met volle kracht vooruit!   

Oktober is numerologisch een (2+0+1+7+1+0) =11) 11-maand. Het getal 11 is een van de spirituele getallen. Dat betekent dat we in oktober meer interesse kunnen hebben in spirituele en esoterische onderwerpen. We zijn wat gevoeliger ingesteld, maar ook wat meer afwachtend. Het is belangrijk om deze maand naar jezelf te luisteren. En dan met name naar je gevoel en intuïtie. De innerlijke twijfel mag opgeheven worden. Die er nu extra is, omdat we in de Weegschaal periode zitten. Laat je niet beïnvloeden door anderen, maar volg je eigen weg. Ook al is daar flink wat moed voor nodig. Je hebt je lessen geleerd, nu ben jij aan de beurt om er iets moois van te maken.

Tarotkaart XI Kracht hoort hier deze maand bij. Durf jezelf te aanschouwen! Voor wie je werkelijk bent. Ben lief voor jezelf en ontdek wat je werkelijk wilt en voelt. En ga op deze manier verder. In je werk, in je vriendschappen en je relatie. Daar is kracht en moed voor nodig, maar dit alles heb je in je. Het is nu slechts een kwestie van doorzetten en jouw eigen, pure weg volgen.

Oktober quote:

“Ben een flamingo in een groep pinguins.”

ALGEMEEN NIEUWS

De Astrologische Almanak 2018 is uit! En weer overal verkrijgbaar. Online en in de boekwinkels. Natuurlijk ook te verkrijgen bij de webshop van Het 12e Huis. Surf dus snel naar: https://www.het12ehuis.nl/webshop/ De Astrologische Scheurkalender 2018 wordt helaas niet meer uitgegeven op de reguliere manier. Het 12e Huis onderzoekt op dit moment mogelijkheden om de kalender op een andere wijze te publiceren. Nieuws hierover volgt z.s.m. op de website of via social media.

TAROT NIEUWS

Op zaterdag 16 december a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Tarot volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de Facebook pagina of Twitter om niets meer te missen!

ASTROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 11 november a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Astrologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses zijn te bestellen bij Het 12e Huis. Direct via de webshop! In digitale vorm voor euro 35,-- per stuk. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina. Ook een leuk en persoonlijk cadeau idee voor december!

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op zaterdag 28 oktober a.s. kun je bij Het 12e Huis een workshop Numerologie volgen. Bij minimaal 8 deelnemers, gaat de workshop door. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Het 12e Huis. Daar vind je ook alle informatie over de workshop.

Een goede maand oktober gewenst en graag tot november 2017!

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

 

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws