Nieuwsbrief november 2016 – Schorpioen

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We zijn in de maand van de mysterieuze Schorpioen terecht gekomen. Wanneer we onder invloed van dit teken staan, ontgaat ons niets! We duiken de diepte in en onderzoeken alles wat we boven water willen halen. De Schorpioen is een intens teken, dat niet van half werk houdt. En zo zullen wij deze maand ook wat meer zijn. Loslaten is lastig voor dit teken. Waar ze zich in vastbijten, laten ze niet zomaar los. En daar kunnen we met z’n allen een beetje last (en profijt!) van hebben deze maand!

Numerologisch bekeken is november 2016 een 2-maand. (2+0+1+6+11 = 20, 2+0= 2).

Tijdens een 2-maand staan relaties centraal. Niet alleen met onze partner, maar ook met collega’s, vrienden of familieleden. En natuurlijk de relatie met onszelf. Al deze relaties mogen deze maand wat meer de aandacht krijgen. Ook je gevoelens en emoties mogen meer onder de loep genomen worden. En waar nodig, geheeld worden. In een 2-maand zijn we ons vaak meer bewust van wat in onze innerlijke wereld afspeelt. En dat mag nu naar de oppervlakte komen. Spreek je uit en deel wat je voelt. Daarmee schep je veel meer ruimte voor jezelf en voor anderen. En wordt de band met dierbaren veel hechter.

002

Tarotkaart II De Hogepriesteres hoort hierbij. Ook zij geeft aan dat je aandacht mag schenken aan je gevoelsleven. Ook je dromen kunnen deze maand intenser zijn en een boodschap voor je hebben. Heb wat meer geduld en wacht rustig af. De antwoorden zullen tot je komen. Wanneer jij en de tijd er rijp voor zijn. Je mag je intuïtie deze maand eens wat serieuzer nemen. Dat zal je naar het juiste pad en alle antwoorden leiden!

Quote voor november:

“Moeilijke wegen leiden vaak tot prachtige bestemmingen.”

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws