Nieuwsbrief Het 12e Huis - november 2018

NIEUWSBRIEF HET 12e HUIS NOVEMBER 2018 

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

We hebben groot nieuws! Dat moeten we gewoon met je delen! Het 12e Huis is namelijk terug van (een beetje) weggeweest. Na een periode van herstel, bezinning, de balans terugvinden en inspiratie opdoen, opent Het 12e Huis op 14 januari 2019 opnieuw haar deuren. En hoe! Op een nieuwe, prachtige, sfeervolle locatie in hartje Liempde (Noord-Brabant). Ons nieuwe adres is dan: Raadhuisplein 5. De nieuwe ruimte is uitermate geschikt voor persoonlijke consulten, inspirerende cursussen en workshops en heeft een mooie winkel met allerlei waardevolle, spirituele artikelen. Van november tot medio januari is Het 12e Huis nog druk bezig met alle voorbereidingen, maar op maandagavond 14 januari 2019 zijn we volledig terug met een feestelijke heropening vanaf 19.30 uur! Zet deze datum en tijd dus alvast in je agenda. Je bent bij deze van harte uitgenodigd.

Vanaf 15 januari 2019 gaat Het 12e Huis van start met een breed scala aan "gouwe ouwe" maar ook nieuwe cursussen en workshops. Het is dan weer mogelijk om persoonlijke consulten te boeken en in het nieuwe winkeltje te komen snuffelen. Ook al gaan we pas medio januari open, je kunt je nu wel al inschrijven voor de cursussen en workshops en je kunt al gerust een afspraak maken voor een consult. De hele agenda is namelijk al klaar. De link naar de Agenda vind je hieronder. Op deze pagina kun je je ook direct en gemakkelijk, online inschrijven.

https://www.het12ehuis.nl/nl/bij-het12e-huis/agenda/

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Consulten/

Tot die tijd (en daarna!) blijft het natuurlijk mogelijk om Persoonlijke Geboortehoroscopen en Jaaranalyses te bestellen bij Het 12e Huis. Dat blijft onveranderd. Ook een persoonlijke Numerologische Analyse en een schriftelijke Tarot Analyse behoren tot de mogelijkheden. Deze zijn eveneens snel en gemakkelijk te bestellen via de webshop van Het 12e Huis:

https://www.het12ehuis.nl/webshop/persoonlijke-horoscopen/

De Astrologische Almanak 2019 van mijn hand is afgelopen augustus verschenen en nu overal verkrijgbaar. Ook hier is nieuws aan verbonden. Dit is mijn laatste editie geweest van De Astrologische Almanak reeks. Ik stop ermee. Na acht jaar trouwe dienst, is het wat mij betreft genoeg geweest. Ik heb er altijd met veel plezier en enthousiasme aan gewerkt, maar nu is het tijd voor iets nieuws. En dat is de heropening van Het 12e Huis. Waarin ik al mijn kennis, enthousiasme en ervaring in wil gaan zetten voor de consulten, cursussen en workshops.

Veel spetterend nieuws dus! Gelukkig kun je steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter. En natuurlijk de website van Het 12e Huis. Vanaf nu zal er ook weer iedere maand een nieuwsbrief verschijnen. Daarin vind je ook altijd de agenda terug, zodat je weet welke workshops of cursussen er die maand op het programma staan. Schrijf je hiervoor gemakkelijk in op onze website. 

https://www.het12ehuis.nl/

Graag tot de volgende nieuwsbrief en een fijne maand november toegewenst!


Hartelijke groet,

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
DIT WEEKEND ONLY: TAROT ACTIE WEEKEND 2020

DIT WEEKEND ONLY: TAROT ACTIE WEEKEND 2020

Geplaatst op: 2020-10-15

Profiteer dit weekend van het Tarot Actie Weekend!

Lees meer Meer nieuws
Nieuwsbrief Het 12e Huis - oktober 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis - oktober 2020

Geplaatst op: 2020-10-01

Lees hier alles over de Weegschaal maand oktober!

Lees meer Meer nieuws