Nieuwsbrief Het 12e Huis - maart 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis - maart 2020

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Welkom in de Vissen-maand maart. Vissen zwemmen graag met alle stromen mee. Andere mensen prikkelen de verbeeldingskracht en het enthousiasme van dit teken. Vissen weten vaak niet goed wat ze willen, daardoor veranderen ze vaak van baan, studie of relatie. Vissen zijn zeer sensitief en hebben veel fantasie. Vaak dagdromen ze veel en ontlopen het liefst confrontaties of moeilijke situaties. Vissen zijn ongrijpbaar en niet altijd even gestructureerd. Vissen zijn chaotisch en regelmatig iets kwijt. Van de andere kant zijn ze zeer intuïtief, meelevend en opofferend .

Maart 2020 is numerologisch bekeken een 7-maand. Een goede periode om meer aandacht aan je innerlijk te schenken middels mindfullness, meditatie of yoga. De verbinding met jezelf herstellen en er op die manier achter komen wat je voelt, denkt, wenst en verlangt. Luister in stilte naar je gevoel en intuïtie, daarin vind je alle antwoorden op je vragen. Het is daarom goed om deze maand geregeld tijd alleen door te brengen, te bezinnen en te reflecteren. Trek je terug en ontdek.

Hier hoort tarotkaart VII De Zegewagen bij. Je weet pas wat je doelen zijn, wanneer je aandacht aan jezelf en je verlangens schenkt. Anders kom je niet vooruit! Onderzoek deze maand wat je werkelijk wilt, wat je doelen en wensen zijn. Dit doe je door tijd voor jezelf te nemen, het liefst in stilte. Wanneer je achterhaald hebt wat je werkelijk wilt, kun je je doelen gaan bepalen. Een planning of keuzes gaan maken. Op die manier kom je op de juiste manier vooruit.

HET 12e HUIS NIEUWS

Op vrijdag 28 februari jl. is Esther van Het 12e Huis geïnterviewd door RTL Boulevard. Tijdens de uitzending werd ingegaan op het feit, dat astrologie steeds populairder wordt onder jongeren. Wil je dit stukje terug zien, check dan deze link: https://youtu.be/nP-_3cFCl_8

Of kijk uitzending gemist, RTL Boulevard van 28 februari. Het was in ieder geval een bijzondere ervaring!

Voor wie het nog niet weet, iedere week kun je op Facebook en Instagram de tarot weekkaart lezen en de wekelijkse horoscoop op GoedGevoel.be en Nina.be. Ook op de website van de Belgische Flair, kun je wekelijks een uitgebreide weekvoorspelling lezen per sterrenbeeld, inclusief weekkaart en weekgetal. Je hoeft alleen een account aan te maken en dan volg je dit iedere week gratis. Interesse? Check dan deze link: https://www.flair.be/nl/horoscoop/

CURSUS EN WORKSHOP DATA 2020

Voor deze cursussen en workshops kun je je nog inschrijven:

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Wegens succes wordt er wederom een cursus Intuïtieve Ontwikkeling georganiseerd bij Het 12e Huis. In 12 lessen op dinsdagmiddag ga je aan de slag met je intuïtie via prachtige, inspirerende methodes. De lessen zijn om de week en start 31 maart 2020 van 13.30 - 15.30 uur. Er zijn nog enkele plekken vrij. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Cursus_Intuitieve_Ontwikkeling

WORKSHOP NUMEROLOGIE

Wil jij meer weten over de betekenis van de getallen? Over je karakter, levensopdracht en het jaar waar je in zit? Dan is deze workshop echt iets voor jou. In twee dagdelen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke getallen in theorie en praktijk. De lessen zijn op twee woensdagmiddagen 13 en 27 mei 2020 van 13.30 - 16.00 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Numerologie

WORKSHOP KENNISMAKEN MET ASTROLOGIE

Wil je weten wat Astrologie nu werkelijk is? En onderzoeken hoe je Astrologie in het dagelijks leven kunt gebruiken? Wil je je eigen geboortehoroscoop leren kennen? En meer inzicht krijgen in jezelf? Dan is de workshop Kennismaken met Astrologie een uitstekend begin. Tijdens twee dagdelen, maak je kennis met de "echte" Astrologie. Je krijgt een uitdraai van je persoonlijke geboortehoroscoop, die we samen gaan bekijken. Na deze workshop weet je wat astrologie is en hoe je het in kunt zetten. En weet je hoe je een geboortehoroscooptekening moet lezen. De lessen zijn op twee dinsdagmiddagen 7 en 21 april 2020 van 13.30 - 16.00 uur. Meer info en inschrijven kan via deze link:

https://www.supersaas.nl/schedule/het12ehuis/Workshop_Astrologie

Het 12e Huis wenst je een bezinningsvolle maand maart toe en graag tot ziens!

Astrologische groet,

Het 12e Huis
Esther van Heerebeek

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws