Nieuwsbrief april 2017 - Ram

Hallo Tarot, Astrologie en/of Numerologie liefhebber!

Eindelijk is de lente er en zijn we in de Ram periode terecht gekomen. Het begin van de 4 seizoenen, maar ook van de 12 tekens van de dierenriem in de astrologie. Normaal gesproken is dit de periode om met nieuwe dingen te beginnen. Maar omdat planeet Mercurius 9 april a.s. retrograde gaat lopen, kun je dat beter niet impulsief doen. Bedenk goed wat je dan precies wilt en maak een gedegen en reëel stappenplan. Alleen dan heeft iets nieuws kans van slagen. Op 16 april gaat de planeet van de liefde Venus weer vooruit (direct) lopen en is er weer tijd en ruimte voor cupido en romantiek. Wanneer je de afgelopen tijd gewerkt hebt aan je eigenliefde, is de kans groot dat je nu een geschikte partner tegen het lijf loopt.

April is numerologisch een (2+0+1+7+4=14=1+4= 5) 5-maand. Het getal 5 gaat over beweging. Communicatie. Te leren lessen. Veranderingen. Het uitspreken van je gevoel. Levenslessen en ook strijd. Sta voor wat je wilt en wie jij bent. Ben niet bang om dat uit te spreken. Laat je eigen unieke stem horen. Alleen dan volg je het pad dat voor jou bestemd is. En waar jij je goed bij voelt. Er kunnen deze maand uitdagingen op je pad komen. Maar weet dat je daar veel van kunt leren en dat het bedoeld is voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Laat je niet in een hoek duwen. Ook jij bent de moeite waard. Maak dat in april hoe dan ook duidelijk. Neem je ruimte.

Tarotkaart V De Hogepriester sluit daar naadloos op aan. De Hogepriester heeft zijn eigen normen en waarden en staat ervoor. Hij wilt zijn visie graag delen en anderen daarmee inspireren. Ontdek deze maand wat jouw waarden, normen en principes zijn. Wat jouw waarheid is. En durf dat aan de wereld te verkondigen. Mensen zitten echt wel te wachten op wat je te zeggen hebt. Jij kunt daarin zelfs een inspiratie zijn. Ben een leraar, maar leer tegelijkertijd ook van anderen. Dat is het proces van het leven en van je persoonlijke ontwikkeling.

Quote voor april:

“Angst klopt aan. Vertrouwen maakt open en ziet niemand staan.”

ALGEMEEN NIEUWS

In april komt de webshop van Het 12e Huis online! Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan deze webshop. Maar medio april moet ie dan echt klaar zijn! In eerste instantie kun je daar snel en veilig alle boeken en kalenders van Esther van Heerebeek kopen, maar ook de persoonlijke geboortehoroscopen. Op den duur komen er ook bijzondere aanverwante artikelen bij, zoals allerlei tarotkaarten, stenen, etherische oliën en nog veel meer. Check dus regelmatig:  https://www.het12ehuis.nl/webshop/

Wegens persoonlijk omstandigheden zijn er voorlopig geen cursussen en workshops meer te volgen bij Het 12e Huis. Op dit moment ligt de focus op het schrijfwerk. De Astrologische Almanak 2018, De Astrologische Scheurkalender 2018 en de wekelijkse horoscopen voor Flair en Veronica Magazine. Uiteraard verschijnt iedere maand de nieuwsbrief en op facebook/twitter/linkedin/instagram blijft Het 12e Huis ook actief. Zodra er weer cursussen en workshops te volgen zijn, wordt dat in de nieuwsbrief, op de website of op facebook/twitter bekend gemaakt. Excuus voor het eventuele ongemak.

TAROT NIEUWS

Iedere week plaatst Het 12e Huis op de facebookpagina en twitter de Tarot weekkaart. Deze kaart geeft aan met welke tendensen je de komende week te maken kunt krijgen. Ook worden daar adviezen bij gegeven. Volg gratis de facebook pagina of twitter om niets meer te missen!

ASTROLOGIE NIEUWS

Persoonlijke geboortehoroscopen of jaaranalyses blijven bestelbaar bij Het 12e Huis. Binnekort dus direct via de webshop van Het 12e Huis! In digitale vorm voor euro 30,-- per stuk. Wil je een van deze twee boekjes bestellen, mail dan naar esther@het12ehuis.nl. Meer info is te vinden op de website www.het12ehuis.nl op de astrologie pagina.

NUMEROLOGIE NIEUWS

Op facebook verschijnen regelmatig weetjes over de Numerologie! Mis niets meer en volg de facebookpagina Het 12e Huis.

Graag tot mei 2017!

Het 12e Huis

Esther van Heerebeek

 

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws