Nieuw! Gratis e-book Inzicht in jouw jaar

Ja je leest het goed! 

Je kunt nu het gratis e-book Inzicht in jouw jaar van astrologe Esther van Heerebeek aanvragen! Met dit e-book krijg je een prachtige tool in handen om via de numerologie eenvoudig je persoonlijke jaargetal te berekenen. Helemaal gratis!

Waarom zou je dat doen? 

Door te weten in welk persoonlijk numerologisch jaar jij zit (je hebt alleen je geboortedatum nodig om dit eenvoudig te kunnen berekenen!) kun je meer voorbereid zijn op de ontwikkelingen, tendensen, kansen en mogelijkheden die dat jaar van toepassing zijn. Je ontdekt waar je kansen liggen, je mogelijkheden en wat wel en geen goed plan is om dat betreffende jaar te doen. Het geeft je inzicht en handvaten om zoveel mogelijk uit je jaar te halen. En het mooie is, je kunt het voor jezelf berekenen maar ook voor iemand anders! Je man, je zus, je kind of je collega. Je kunt toekomstige jaren berekenen, maar ook reflecteren op voorgaande jaren. Inzicht in jezelf en je leven helpt je te worden wie je werkelijk bent. 

Dus, vraag vandaag nog jouw GRATIS exemplaar aan van het e-book Inzicht in jouw jaar van Esther van Heerebeek!

Klik op de link om naar de aanvraag pagina te gaan: https://www.het12ehuis.nl/gratis-e-book-inzicht-in-jouw-jaar-e-book-inzicht-in-jouw-jaar/

Fijne dag nog!

Astrologe Esther van Heerebeek
Het 12e Huis

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws