Leuk astrologisch nieuws!

Zoals eerder geschreven, ontvang je alleen nog maar een nieuwsbericht van Het 12e Huis, wanneer er echt nieuws te melden is. En dat is nu het geval!

De Astrologische Almanak 2019 ligt bij de uitgever! En zal als boek overal verkrijgbaar zijn vanaf 15 augustus 2018. De deadline is weer gehaald! In deze editie vind je weer leuke extra hoofdstukken, zoals Chinese Astrologie en Astrologie en essentiële oliën. Naast alle vertrouwde hoofdstukken natuurlijk.... Ben jij ook benieuwd wat jou in 2019 te wachten staat?? Nog even geduld en je kunt het allemaal lezen.. Op de website van Het 12e Huis en op social media kun je lezen, wanneer het boek definitief uit is.

Sinds april 2018 schrijft Esther wekelijks online een horoscoop voor Goedgevoel.be. De ene week een voorspelling voor alle 12 de sterrenbeelden en de andere week een vier elementen horoscoop. Check de link en volg wekelijks gratis jouw voorspelling! https://www.goedgevoel.be

Voor Libelle Belgie heeft Esther een Astro Pocket mogen schrijven. Deze zal in juli verschijnen. In de ze pocket vind je een uitgebreide karakterbeschrijving per sterrenbeeld. Maar ook: hoe ben je als ouder? Als collega? Of als vriend(in)? Een feest van herkenning. Daarbij vind je in deze pocket alles over ascendanten, numerologie, je sterrenbeeld en gezondheid en de vier elementen. Het is echt een mooie pocket geworden. Perfect als bewaarexemplaar. Alleen verkrijgbaar in Belgie. Zodra ik weet wanneer de pocket precies uitgegeven wordt, laat ik dat weten op mijn website en op social media.

ZOMERVAKANTIE 2018

Het 12e Huis is deze zomer vier weken gesloten i.v.m. de zomervakantie. Houd hier rekening mee bij het bestellen van geboortehoroscopen. Het 12e Huis is gesloten van 20 juli t/m 20 augustus. Tot 17 juli neem ik nog bestellingen aan, anders wordt het na 20 augustus.

Ik wens iedereen een hele fijne zomer toe en graag tot een volgende nieuwsbrief!

 

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2019

nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2019

Geplaatst op: 2019-11-29

Lees hier meer over de Boogschutter maand december 2019!

Lees meer Meer nieuws
EXTRA nieuwsbrief Het 12e Huis november 2019!

EXTRA nieuwsbrief Het 12e Huis november 2019!

Geplaatst op: 2019-11-22

Profiteer van de Black Friday 2019 actieweek bij Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.