Therapie bij Het 12e Huis

Therapie mogelijkheden bij Het 12e Huis:

Bij Het 12e Huis kun je ook terecht voor energetische therapie. Esther van Heerebeek is naast astrologe ook gediplomeerd Polyenergetisch Therapeut en Psychognoom.

Esther heeft veel kennis over en ervaring met edelsteentherapie, Bach Bloesem therapie, chakra therapie, gelaatkunde, NLP, hypno- en regressietherapie en nog veel meer.

Ze zet één of meerdere van deze energetische hulpmiddelen in tijdens de behandeling. De energetische therapie bij Het 12e Huis is bedoeld als korte termijn therapie.

We hopen na 1 tot 2 behandelingen de gewenste resultaten te bereiken.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de persoonlijke afspraak van ongeveer 1,5 uur starten we eerst met een gesprek. Esther brengt in kaart wat je hulpvraag is. Waar loop je tegen aan en wat is de oorzaak van het probleem. 

Aan de hand van je achtergrond en antwoorden, start Esther meteen een behandeling. Dat kan het maken van een persoonlijke Bach Bloesem remedie zijn die je mee naar huis neemt om te gebruiken.

Of er wordt een edelsteen/kristal gezocht bij je klachten. Het kan ook zijn dat er een hypnosessie toegepast wordt of dat er met de chakra's wordt gewerkt.

De therapie is sterk afhankelijk van jou als persoon, je klacht en je hulpvraag. Je krijgt een behandeling op maat en het is voor iedereen weer anders. Want ieder mens is uniek.

 

Voor welke klachten?

Met zowel lichamelijke als psychische/emotionele klachten kun je bij Het 12e Huis terecht.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, stress, burn-out, HSP gerelateerde klachten, slaapproblemen, rugproblemen, spijsverteringsproblemen, angst,  verdriet en rouwverwerking.

Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

 

Praktische informatie

De kosten van een therapiesessie van ongeveer 1,5 uur bedragen euro 85,00. Dat is inclusief het intakegesprek, de behandeling, steen of remedie die gebruikt of toegepast wordt.

Helaas worden de kosten niet vergoed door de zorgverzekeraar. Deze therapie is een persoonlijke investering.

 

Je kunt hier direct online een afspraak maken:

 

 Afspraak Energetische Therapie sessie

 

Voor meer informatie, kun je mailen naar: esther@het12ehuis.nl of bellen naar: 06-12617568

 

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - mei 2019

Nieuwsbrief Het 12e Huis - mei 2019

Geplaatst op: 2019-04-30

Lees hier meer over de Stier maand mei 2019!

Lees meer Meer nieuws