Themaworkshops

Naast workshops en cursussen astrologie, tarot en numerologie, kun je bij Het 12e Huis ook diverse andere cursussen en workshops volgen. De zogenaamde themaworkshops/cursussen.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse themaworkshops en cursussen die bij Het 12e Huis gegeven worden. In de agenda vind je de data, kosten en een inschrijfbutton.

Let op: je krijgt bij online inschrijving ALTIJD direct een bevestigingsmail en een dag voor de workshop een herinneringsmail. Niets ontvangen? Check dan ook even je spambox. 

Graag tot ziens bij een van de themaworkshops!

 

Engelen cursus 2020 *

In februari 2020 start er een bijzondere Engelencursus bij Het 12e Huis te Liempde in samenwerking met Jeanne Stolzenbach. Jeanne werkt al vele jaren met de Engelenenergie en is in de regio bekend als liefdevolle energiewerker en Reiki master. Tijdens deze mooie Engelencursus ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit eerste deel van de Engelencursus gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen. Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing. Aartsengel Gabriël, die je informatie kan geven vanuit de Goddelijke Bron en aartsengel Uriël, die je helpt op je levenspad.

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor deze cursus, de groep zal uit maximaal 8 personen bestaan. Wil je zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang met inschrijven. 

Praktische informatie:

Les 1) 5 februari 2020, Serafijnen

Les 2) 19 februari 2020, aartsengel Michaël

Les 3) 4 maart 2020, aartsengel Raphaël

Les 4) 18 maart 2020, aartsengel Gabriël

Les 5) 1 april 2020, aartsengel Uriël

Lestijden woensdagmiddagen van 13.30 - 15.30 uur.

Kosten: euro 37,-- per les, totaal: euro 185,--

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, koffie/thee en iets lekkers.

 

Themaworkshop Werken met de Engelensymbolen *

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Engelensymboolkaarten van Ingrid Auer. Dit doen we via een stukje theorie, een hemelse meditatie en een persoonlijke Engelensymbolen legging. Op deze manier kun je contact maken met de helende energie van de Engelen.

Duur: 2,5 uur

Kosten: 25,00 

 

Themaworkshop De Invloed van de Maan op je Dagelijks leven *

Ben je ook zo gefascineerd door de Maan? En voel je ook dat de verschillende Maanfasen invloed hebben op je stemming of dagelijks leven? Of slaap je misschien slechter gedurende Volle Maan?  Dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop vertelt astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis je meer over de verschillende Maanfasen en welke invloed ze kunnen hebben op je dagelijks leven. En wat raadzaam is om wel en niet te doen tijdens iedere Maanfase. Daarnaast vertelt Esther je meer over de Maan in de 12 verschillende sterrenbeelden. En welke invloed dat op je leven en je gemoedstoestand heeft. Je kunt de energie van de verschillende Maanstanden en -fasen praktisch inzetten om je dagelijks leven soepeler te laten verlopen of om dagelijkse activiteiten mee te versterken.

Inhoud van de workshop:

* Uitleg over de Maan en de Maanfasen; wat kun je het best bij iedere Maanfase doen of laten?

* De Maan en Astrologie, theorie en uitleg voor het dagelijks leven

* Maanmeditatie

Duur: 2,5 uur

Kosten: 25,00 

 

Themaworkshop Ontdek je Krachtdier *

Wist je dat iedereen zijn of haar eigen krachtdier heeft? Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Je kunt voor lange tijd een krachtdier bij je hebben, maar ook tijdens een bepaalde periode of situatie. Ben jij benieuwd welk krachtdier bij jou hoort? Of welk Krachtdier je op dit moment kan begeleiden en ondersteunen in je leven? Kom dan naar de themaworkshop Ontdek je Krachtdier bij Het 12e Huis. Tijdens deze workshop werken we met de Krachtdieren kaarten van Petra Stam. Ontdek welke van de 66 dieren uit het dierenrijk jou kan begeleiden en inspireren.

Duur: 2 uur

Kosten: 15,00

 

Themaworkshop Kristallen: ontdek je persoonlijke edelsteen *

Kristallen en edelstenen zijn niet alleen mooi. Sinds vele eeuwen dragen ze bij aan de bevordering van onze gezondheid en helpen ze ons helen en inspireren. Ben je benieuwd welk kristal op dit moment bij je hoort? Welke steen je kan helpen inzicht in jezelf of je proces te krijgen? Welke steen je kan ondersteunen bij lichamelijke of emotionele klachten? Kom dan naar de Kristallenworkshop bij Het 12e Huis. We gaan aan de slag met de 50 kristalkaarten van Judy Hall. Het kristalorakel van helende wijsheid. Deze kristalkaarten helpen je helen, zelfinzicht te krijgen en je de juiste weg wijzen. 

Duur: 2 uur

Kosten: 15,00

 

Themaworkshop HSP: positief om leren gaan met (hoog)gevoeligheid *

Ben jij altijd moe nadat je op een feestje bent geweest? Voel jij aan hoe iemand anders zich voelt of welke sfeer er in een ruimte hangt? Kun je moeilijk afschakelen na een drukke werkdag? Of val je lastig in slaap na een dag vol prikkels? Dan is de kans groot dat je hooggevoelig bent. Een zogenaamde HSP-er. Een High Sensitive Person. Een prachtige eigenschap, maar wel een waar je mee mag leren omgaan. Anders kun je er ontzettend veel last van hebben. Wil je hier meer over weten? Tips en adviezen krijgen om van hooggevoeligheid je kracht te maken? In gesprek komen met mede HSP-ers? Kom dan naar de themaworkshop HSP bij Het 12e Huis. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over wat HSP is en tips en adviezen om hier anders mee om te gaan. Ervaar vrijblijvend welke natuurlijke middelen er zijn om je je hooggevoeligheid mee te ondersteunen. 

Duur: 2 uur

Kosten: 15,00

 

Themaworkshop Slaap *

Is slapen voor jou niet vanzelfsprekend? Lig je lang wakker voordat je in slaap valt of word je juist geregeld wakker gedurende de nacht? Er zijn vele oorzaken waarom iemand niet goed kan slapen. Soms is dat voor lange duur, soms voor korte tijd. De oorzaak van gebrekkige slaap is voor iedereen anders. Bij de een wordt het veroorzaakt door lichamelijke ongemakken zoals de overgang. Bij anderen ligt de oorzaak bij het piekeren of het niet los kunnen laten van de dag. Wat de oorzaak ook is, het is en blijft vervelend wanneer je geen goede nachtrust hebt. Wil je hier meer over weten? En tips en adviezen krijgen over hoe je je slaap op natuurlijke wijze kunt bevorderen? Kom dan naar de themaworkshop Slaap bij Het 12e Huis. Tijdens de workshop krijg je meer informatie over slaap en slapeloosheid. Je kunt ervaringen delen met lotgenoten en je kunt vrijblijvend ontdekken welke natuurlijke mogelijkheden er zijn om de slaap te helpen ondersteunen.

Duur: 2 uur

Kosten 15,00

 

Themaworkshop Bijenwastekeningen maken en duiden *

Ken jij die mooie, kleurrijke tekeningen die gemaakt zijn van bijenwas? Het zogenaamde Encaustic Art? Wist je dat het maken van een bijenwastekening een helend effect op je lichaam kan hebben? Zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel? En dat je daar absoluut niet voor hoeft te kunnen tekenen of schilderen? Bijenwastekeningen maak je met zuivere bijenwas en een speciaal soort strijkboutje. Intuïtief ga je hiermee aan de slag. Nadat de tekening klaar is, kun je deze duiden. Alle kleuren en vormen hebben namelijk een betekenis.  En kunnen iets zeggen over jou of de situatie waar je op dat moment in zit. Het kan je inzichten geven over je verleden, heden of toekomst. Daarna kun je de tekening thuis ophangen of bewaren en gaat de helende werking ervan door.

Wil jij dit ook een keer doen en ervaren? Kom dan naar de themaworkshop Bijenwastekeningen maken en duiden bij Het 12e Huis. Samen gaan we dan een of meerdere bijenwastekeningen maken en daarna samen duiden.

Duur: 2 uur

Kosten (incl. materiaal): 20,00

 

Themaworkshop Tarot Labyrint *

Wil jij op een speelse en ongedwongen manier kennismaken met de tarot? Samen met vriendinnen, zussen of collega's? Of tijdens een vrijgezellen feestje? Of met andere geïnteresseerden? Kom dan naar de themaworkshop Tarot labyrint bij Het 12e Huis en speel dit bijzondere spel van Jan Ton mee! Het speelbord van Tarot labyrint toont in één oogopslag alle 78 kaarten van het Rider Waite Tarotspel. Je speelt het spel door middel van het gooien van een dobbelsteen, die je door het labyrint van de tarot leidt. Bij elke kaart is er een korte tekst met 'orakeltjes', opdrachten of verwijzingen naar andere kaarten. De teksten nodigen je uit om actief met de kaarten bezig te zijn en je belevingen te delen met je medespelers. Dit is zowel voor gevorderden als voor beginners een leuk spel. In het begin kun je het spel spelen met het oog op het leren kennen van de kaarten en voor gevorderden is het leuk om meer diepgang in de tarotbeleving te brengen.

Deze workshop kan ook op afspraak gedaan worden bij iemand thuis of op locatie. Maar wordt ook geregeld georganiseerd bij Het 12e Huis.

Duur: 2 uur

Kosten: 15,- p.p.

 

Themaworkshop Astro Time *

Wil jij op een speelse en ongedwongen manier kennismaken met de Astrologie? Samen met vriendinnen, zussen of collega's? Of tijdens een vrijgezellen feestje? Of juist samen met andere geïnteresseerden? Kom dan naar de themaworkshop Spelen met Astrologie. We gaan het spel Astro Time spelen van Ravensburger. Dit spel laat zien wie je bent! Iedereen heeft een persoonlijke karakterstructuur. Deze is voor een groot deel door de sterren bepaald, maar… iedereen heeft ook zijn eigen ideeën omtrent zijn of haar karaktereigenschappen en dat idee is vaak anders dan hoe anderen dat zien. Leer jezelf en je medespelers beter kennen met dit bijzondere astrologiespel.

Deze workshop kan ook op afspraak gedaan worden bij iemand thuis of op locatie. Maar wordt ook geregeld georganiseerd bij Het 12e Huis.

Duur: 2 uur

Kosten: 15,-

 

Themaworkshop Bach Bloesem Remedies *

Veel mensen kennen de Bach Bloesem Remedies van de Rescue spray, crème of druppels. In te zetten bij stress, spanning of onrust. Of bij wondjes aan de huid. Dat is echter een klein onderdeel van de Bach Bloesem therapie. Dr. Bach heeft namelijk 38 remedies gecreëerd die ingezet kunnen worden bij allerlei soorten angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, bezorgdheid, onzekerheid, besluiteloosheid of innerlijke onrust. Maar ieder mens is anders en kent andere oorzaken van bovenstaande klachten. Iedereen heeft dus baat bij andere remedies. Tijdens deze workshop maak je kennis met alle 38 remedies en ga je je eigen persoonlijke Bach Bloesem Remedie mix samenstellen. Die jouw persoonlijke negatieve of beperkende gemoedstoestand om kan zetten naar een positieve stemming en gemoedstoestand. Denk bijvoorbeeld aan gevoelens van angst, die omgezet worden naar acceptatie en zorgeloosheid. Door gedurende een paar weken de Bach Bloesem remedie mix in te nemen. 

Duur: 2 uur

Kosten: (incl. 30 ml Bach Bloesem mix) 20,-

* Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
FEEST! Het 12e Huis zit 1 jaar op deze prachtige locatie in Liempde!

FEEST! Het 12e Huis zit 1 jaar op deze prachtige locatie in Liempde!

Geplaatst op: 2020-01-14

Toffe actie omdat we ons 1-jarig bestaan op deze locatie vieren!

Lees meer Meer nieuws
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2020

Geplaatst op: 2019-12-31

Lees hier meer over de Steenbok maand januari 2020!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.