Themaworkshops en overige cursussen

Naast workshops en cursussen astrologie, tarot en numerologie, kun je bij Het 12e Huis ook diverse andere cursussen en workshops volgen. De zogenaamde themaworkshops/cursussen.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse themaworkshops en cursussen die bij Het 12e Huis gegeven worden. Op de websitepagina agenda vind je de data en een inschrijfbutton.

Let op: je krijgt bij online inschrijving ALTIJD direct een bevestigingsmail en een dag voor de workshop een herinneringsmail. Niets ontvangen? Check dan ook even je spambox. 

Graag tot ziens bij een van de themaworkshops! Let op: I.v.m. de huidige coronamaatregelen kunnen workshops en cursussen uitgesteld worden. Hierover krijg je altijd bericht!

 

Engelencursus 2020 *

Tijdens deze mooie Engelencursus ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit eerste deel van de Engelencursus gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen. Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing. Aartsengel Gabriël, die je informatie kan geven vanuit de Goddelijke Bron en aartsengel Uriël, die je helpt op je levenspad.

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

De groep zal uit maximaal 8 personen bestaan. 

Lesindeling:

Les 1)  Serafijnen

Les 2) aartsengel Michaël

Les 3) aartsengel Raphaël

Les 4) aartsengel Gabriël

Les 5) aartsengel Uriël

Nieuwe data volgen nog.

Kosten: euro 37,-- per les, totaal: euro 185,--

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, koffie/thee en iets lekkers.

 

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Mensen die interesse hebben in Tarot kaarten of spiritualiteit in het algemeen, zijn meestal intuïtief sterk en hebben vaak interesse in alles wat met de spirituele wereld te maken heeft. Daarom organiseert Het 12e Huis ook een cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Tijdens 12 lessen, leer je je eigen intuïtie ontdekken en versterken. Ook leer je waar jouw intuïtieve en spirituele talenten liggen, omdat we iedere les een ander instrument gaan behandelen. De Tarotkaarten komen aan bod, maar we gaan ook intuïtief schilderen. We gaan een les pendelen, maar ook ontdekken hoe de edelstenen je kunnen ondersteunen. We gaan foto's leren lezen, een Bach Bloesem remedie samenstellen en nog veel meer. Na deze cursus ben je intensief met je intuïtieve en spirituele vaardigheden bezig geweest en heb je ontdekt waar jouw persoonlijke kracht ligt. Dit kun je na de cursus inzetten voor jezelf, maar natuurlijk ook voor anderen. 

Deze cursus is incl. werkboek, diverse materialen die bij de betreffende lessen horen, koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: € 300,- Nieuwe data volgen nog.

* Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht. I.v.m. de huidige coronamaatregelen kunnen cursussen en workshops uitgesteld worden.

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws