Themaworkshops en overige cursussen

Naast workshops en cursussen astrologie, tarot en numerologie, kun je bij Het 12e Huis ook diverse andere cursussen en workshops volgen. De zogenaamde themaworkshops/cursussen.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse themaworkshops en cursussen die bij Het 12e Huis gegeven worden. Op de websitepagina agenda vind je de data en een inschrijfbutton.

Let op: je krijgt bij online inschrijving ALTIJD direct een bevestigingsmail en een dag voor de workshop een herinneringsmail. Niets ontvangen? Check dan ook even je spambox. 

Graag tot ziens bij een van de themaworkshops!

 

Engelencursus 2020 *

In februari 2020 start er een bijzondere Engelencursus bij Het 12e Huis te Liempde in samenwerking met Jeanne Stolzenbach. Jeanne werkt al vele jaren met de Engelenenergie en is in de regio bekend als liefdevolle energiewerker en Reiki master. Tijdens deze mooie Engelencursus ga je kennismaken met diverse aartsengelen in de theorie en in de praktijk. Via een liefdevolle Engelenmeditatie ga je jezelf verbinden met de aartsengelen en krijg je een initiatie, waarmee je na de les zelf contact kunt blijven maken met de aartsengelen en ermee kunt werken. Tijdens dit eerste deel van de Engelencursus gaan we werken met de Serafijnen, de directe helpers vanuit de Goddelijke Bron. Met aartsengel Michaël, die je kan helpen beschermen. Aartsengel Raphaël, die je mag helpen bij heling en genezing. Aartsengel Gabriël, die je informatie kan geven vanuit de Goddelijke Bron en aartsengel Uriël, die je helpt op je levenspad.

Je leert tijdens deze cursus op een eenvoudige, maar praktische wijze samenwerken met de zuivere energie van de aartsengelen. Hierdoor ga je meer vanuit je hart leven en kom je beter in je eigen kracht te staan. Je intuïtieve vermogens worden versterkt en je daadkracht en plezier in je leven wordt verhoogd.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor deze cursus, de groep zal uit maximaal 8 personen bestaan. Wil je zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang met inschrijven. 

Praktische informatie:

Les 1) 5 februari 2020, Serafijnen

Les 2) 19 februari 2020, aartsengel Michaël

Les 3) 4 maart 2020, aartsengel Raphaël

Les 4) 18 maart 2020, aartsengel Gabriël

Les 5) 1 april 2020, aartsengel Uriël

Lestijden woensdagmiddagen van 13.30 - 15.30 uur.

Kosten: euro 37,-- per les, totaal: euro 185,--

Deze prijs is inclusief lesmateriaal, de aartsengeleninitiaties, koffie/thee en iets lekkers.

 

Themaworkshop De Invloed van de Maan op je Dagelijks leven *

Ben je ook zo gefascineerd door de Maan? En voel je ook dat de verschillende Maanfasen invloed hebben op je stemming of dagelijks leven? Of slaap je misschien slechter gedurende Volle Maan?  Dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens deze workshop vertelt astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis je meer over de verschillende Maanfasen en welke invloed ze kunnen hebben op je dagelijks leven. En wat raadzaam is om wel en niet te doen tijdens iedere Maanfase. Daarnaast vertelt Esther je meer over de Maan in de 12 verschillende sterrenbeelden. En welke invloed dat op je leven en je gemoedstoestand heeft. Je kunt de energie van de verschillende Maanstanden en -fasen praktisch inzetten om je dagelijks leven soepeler te laten verlopen of om dagelijkse activiteiten mee te versterken.

Inhoud van de workshop:

* Uitleg over de Maan en de Maanfasen; wat kun je het best bij iedere Maanfase doen of laten?

* De Maan en Astrologie, theorie en uitleg voor het dagelijks leven

* Maanmeditatie

Duur: 2,5 uur

Kosten: 25,00 

 

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Mensen die interesse hebben in Tarot kaarten of spiritualiteit in het algemeen, zijn meestal intuïtief sterk en hebben vaak interesse in alles wat met de spirituele wereld te maken heeft. Daarom organiseert Het 12e Huis ook een cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Tijdens 12 lessen, leer je je eigen intuïtie ontdekken en versterken. Ook leer je waar jouw intuïtieve en spirituele talenten liggen, omdat we iedere les een ander instrument gaan behandelen. De Tarotkaarten komen aan bod, maar we gaan ook intuïtief schilderen. We gaan een les pendelen, maar ook ontdekken hoe de edelstenen je kunnen ondersteunen. We gaan foto's leren lezen, een Bach Bloesem remedie samenstellen en nog veel meer. Na deze cursus ben je intensief met je intuïtieve en spirituele vaardigheden bezig geweest en heb je ontdekt waar jouw persoonlijke kracht ligt. Dit kun je na de cursus inzetten voor jezelf, maar natuurlijk ook voor anderen. 

Deze cursus is incl. werkboek, diverse materialen die bij de betreffende lessen horen, koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: € 300,-

 

* Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2020

Geplaatst op: 2020-11-30

Lees hier alles over de Steenbok maand december, de sale en de komende veranderingen bij Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

Geplaatst op: 2020-11-27

Van 27 november t/m 31 december 2020 i.v.m. verhuizing 10% - 70% korting!

Lees meer Meer nieuws