Tarot

Tarot bij Het 12e Huis

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt. Met behulp van de afbeeldingen op de kaarten. De Tarot bestaat uit 78 kaarten en ze geven stuk voor stuk levensfases weer waar de mens mee te maken krijgt in zijn/haar leven. Met Tarot voorspel je echter geen toekomst zoals vaak gedacht wordt. Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie of probleem te krijgen. De tarotkaarten houden je als het ware een spiegel voor. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken. 

Tarot mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

Online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT 

In 12 online lessen leer ik je op gedegen en goede wijze tarotkaarten leggen. Met duidelijke instructievideo's en les- en werkboeken op een mooie online academie. Start op ieder gewenst moment en volg de online cursus in jouw eigen tempo.

Alle informatie over deze online cursus vind je via deze link:  online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT

 

Wil je eerst kennismaken met Tarot? Weten wat je er wel en niet mee kunt en uitzoeken of Tarot wel of niet iets voor jou is?

Volg dan de online cursus Start met Tarotkaarten leggen. In 6 lessen leer je kennismaken met Tarot en een legpatroon om voor  jezelf tarotkaarten te leggen. Start op ieder gewenst moment en volg het in je eigen tempo! 

Meer informatie en inschrijven kan hier: online cursus Start met Tarotkaarten leggen

 

Persoonlijk schriftelijk Tarot Consult

Je kunt via de webshop van Het 12e Huis een persoonlijke, schriftelijke Tarot Analyse bestellen. Voor meer informatie, bezoek de webshop:

Bestellen Tarot analyse

Workshop Tarot voor Beginners *


Wil je graag kennismaken met de bijzondere wereld van Tarot? Meer weten over wat het nu eigenlijk is en wat je ermee kunt? Hoe je Tarot kaarten kunt leggen voor jezelf of voor anderen? Of twijfel je of een cursus iets voor jou zou kunnen zijn? Dan is de workshop Tarot voor Beginners een goed begin! In deze workshop leer je wat Tarot is en wat je ermee kunt. We behandelen in 2 dagdelen zowel de theorie als de praktijk van de 78 Rider Waite Tarot kaarten en je gaat alvast een eerste Tarot legging doen! Zelf ontvang je ook een Tarot legging van een medecursist. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen of aanschaffen. De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost 65,-- voor 2 dagdelen. Een nieuwe datum volgt nog.

 

 Inschrijven workshop Tarot voor Beginners

 

Cursus Tarot voor Beginners *

Ben je enthousiast geworden na de workshop Kennismaken met Tarot? Of wil je meteen alles leren over het werken met Tarot? Zowel in theorie als in de praktijk? Dan is de cursus Tarot voor Beginners een aanrader. In 12 lessen leer je alles over de Grote Arcana kaarten van de Rider Waite Tarot. Voor de pauze worden steeds twee kaarten uitgebreid bestudeerd en na de pauze gaan we een tarot legging doen. Iedere les een ander legpatroon. Op deze manier leer je de Tarot grondig kennen. Na de cursus ben je prima in staat de Tarot kaarten te leggen voor jezelf of voor anderen. Het is aan te raden om voor deze cursus zelf Tarot kaarten aan te schaffen. Ze zijn eventueel verkrijgbaar bij Het 12e Huis. De cursus is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: 

 

€ 350,-

Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze boeiende cursus. Nieuwe data volgen nog.

 

 Inschrijven Cursus Tarot voor Beginners

 

Themaworkshop Je Persoonlijke Tarot Jaarlegging

Aan het begin van ieder nieuw jaar, wordt een aantal keer de Themaworkshop Je Persoonlijke Tarot Jaarlegging georganiseerd. In deze workshop ga je zelf, onder begeleiding van Esther van Heerebeek van Het 12e Huis, je persoonlijke Tarot Jaarlegging doen. Op die manier krijg je inzicht in wat jou het komende jaar te wachten staat. Je ontdekt met welke thema's je aan de slag mag dat jaar en welke uitdagingen er in het verschiet liggen. Dit alles aan de hand van de betekenis van de Tarot kaarten. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen of aanschaffen. De workshop is incl. koffie/thee met iets lekkers en kost € 49,95

Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze interessante workshop. Nieuwe datum volgt nog.

 

 Inschrijven Themaworkshop Tarot Jaarlegging

 

Is een workshop Tarot Jaarlegging een probleem i.v.m. de afstand? Dan kun je ook kiezen voor de schriftelijke Tarot Jaarlegging. Voor meer informatie, bezoek de webshop: 

Bestellen schriftelijke Tarot analyse

 

Verder is er iedere maandag een Tarot kaart van de week te vinden op de facebookpagina en het Instagram account van Het 12e Huis. Hierin kun je lezen wat je de komende week te wachten staat, aangevuld met praktische adviezen. Wil je dat niet missen?

 

Vind dan de facebookpagina van Het 12e Huis leuk, via deze link:  Facebook Het 12e Huis

 

Of volg ons op Instagram #estherastro75,  Instagram Het 12e Huis

 

Wil je liever thuis de Tarot kaarten leren leggen? Voor jezelf of anderen? En dat alleen en in je eigen tempo doen? Dan is het boek Tarot voor Beginners van Esther van Heerebeek een goed begin! In theorie en praktijk legt Esther in gemakkelijke taal uit, hoe je inzicht in jezelf of een situatie kunt krijgen, met behulp van de Rider Waite Tarotkaarten. Meer informatie en een video over het boek, vind je via de webshop van Het 12e Huis,

via deze link:   Bestellen boek

 

Ook is er een Tarotagenda 2021 uitgekomen, bedacht, gemaakt en geschreven door Esther van Heerebeek. Meer info en bestellen, kan via deze link:

Bestellen Tarotagenda 2021

 

Op zoek naar een nieuw Tarot deck? Of wil je uitzoeken welk Tarot deck of Orakel set het beste bij je past? Het 12e Huis heeft vanaf 15 januari 2019 een winkel waar je een verscheidenheid aan (Tarot) kaarten en andere spirituele artikelen kunt vinden. Kom gerust een keer vrijblijvend binnenlopen. Je bent van harte welkom!

Alle data van bovenstaande cursussen en workshops vind je onder het tabje Agenda op deze website.

 

Klik hier:  Agenda Het 12e Huis * Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht. 

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2020

Nieuwsbrief Het 12e Huis - december 2020

Geplaatst op: 2020-11-30

Lees hier alles over de Steenbok maand december, de sale en de komende veranderingen bij Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

UITVERKOOP Het 12e HUIS webshop

Geplaatst op: 2020-11-27

Van 27 november t/m 31 december 2020 i.v.m. verhuizing 10% - 70% korting!

Lees meer Meer nieuws