Tarot

Tarot bij Het 12e Huis

Al eeuwen zijn mensen gefascineerd door de mysterieuze beelden en symbolen van Tarot kaarten. En dat is terecht. Tarot is namelijk een archetypische beeldentaal, waarmee je datgene wat in je onbewuste speelt, naar de oppervlakte haalt. Met behulp van de afbeeldingen op de kaarten. De Tarot bestaat uit 78 kaarten en ze geven stuk voor stuk levensfases weer waar de mens mee te maken krijgt in zijn/haar leven. Met Tarot voorspel je echter geen toekomst zoals vaak gedacht wordt. Het is een krachtig handvat om meer inzicht in jezelf en je situatie of probleem te krijgen. De tarotkaarten houden je als het ware een spiegel voor. Door je bewust te worden van wat er speelt, ben je beter in staat (juiste) keuzes te maken. 

Tarot mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

Online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT 

In 12 online lessen leer ik je op gedegen en goede wijze tarotkaarten leggen. Met duidelijke instructievideo's en les- en werkboeken op een mooie online academie. Start op ieder gewenst moment en volg de online cursus in jouw eigen tempo.

Alle informatie over deze online cursus vind je via deze link:  online cursus VERRIJK JE LEVEN MET TAROT

 

Wil je eerst kennismaken met Tarot? Weten wat je er wel en niet mee kunt en uitzoeken of Tarot wel of niet iets voor jou is?

Volg dan de online cursus Start met Tarotkaarten leggen. In 6 lessen leer je kennismaken met Tarot en een legpatroon om voor  jezelf tarotkaarten te leggen. Start op ieder gewenst moment en volg het in je eigen tempo! 

Meer informatie en inschrijven kan hier: online cursus Start met Tarotkaarten leggen

 

Persoonlijk schriftelijk Tarot Consult

Je kunt via de webshop van Het 12e Huis een persoonlijke, schriftelijke Tarot Analyse bestellen. Voor meer informatie, bezoek de webshop:

Bestellen Tarot analyse

 

Workshop Tarot voor Beginners *


Wil je graag kennismaken met de bijzondere wereld van Tarot? Meer weten over wat het nu eigenlijk is en wat je ermee kunt? Hoe je Tarot kaarten kunt leggen voor jezelf of voor anderen? Of twijfel je of een cursus iets voor jou zou kunnen zijn? Dan is de workshop Tarot voor Beginners een goed begin! In deze workshop leer je wat Tarot is en wat je ermee kunt. We behandelen in 2 dagdelen zowel de theorie als de praktijk van de 78 Rider Waite Tarot kaarten en je gaat alvast een eerste Tarot legging doen! Zelf ontvang je ook een Tarot legging van een medecursist. Je kunt tijdens deze workshop Tarot kaarten lenen of aanschaffen. De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost 65,-- voor 2 dagdelen. Een nieuwe datum volgt nog.

 

 Inschrijven workshop Tarot voor Beginners

 

Cursus Tarot voor Beginners *

Ben je enthousiast geworden na de workshop Kennismaken met Tarot? Of wil je meteen alles leren over het werken met Tarot? Zowel in theorie als in de praktijk? Dan is de cursus Tarot voor Beginners een aanrader. In 12 lessen leer je alles over de Grote Arcana kaarten van de Rider Waite Tarot. Voor de pauze worden steeds twee kaarten uitgebreid bestudeerd en na de pauze gaan we een tarot legging doen. Iedere les een ander legpatroon. Op deze manier leer je de Tarot grondig kennen. Na de cursus ben je prima in staat de Tarot kaarten te leggen voor jezelf of voor anderen. Het is aan te raden om voor deze cursus zelf Tarot kaarten aan te schaffen. Ze zijn eventueel verkrijgbaar bij Het 12e Huis. De cursus is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: 

 

€ 350,-

Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze boeiende cursus. Nieuwe data volgen nog.

 

 Inschrijven Cursus Tarot voor Beginners

 

Verder ben ik iedere maandagochtend om 10.00 uur LIVE met de Tarot kaart van de week op de facebookpagina en het Instagram account van Het 12e Huis. Hierin vertel ik wat je de komende week te wachten staat, aangevuld met praktische adviezen. Wil je dat niet missen?

 

Vind dan de facebookpagina van Het 12e Huis leuk, via deze link:  Facebook Het 12e Huis

 

Of volg Het 12e Huis op Instagram #estherastro75,  Instagram Het 12e Huis

 

Wil je liever thuis de Tarot kaarten leren leggen? Voor jezelf of anderen? En dat alleen en in je eigen tempo doen? Dan is het boek Tarot voor Beginners van Esther van Heerebeek een goed begin! In theorie en praktijk legt Esther in gemakkelijke taal uit, hoe je inzicht in jezelf of een situatie kunt krijgen, met behulp van de Rider Waite Tarotkaarten. Meer informatie en een video over het boek, vind je via de webshop van Het 12e Huis,

via deze link:   Bestellen boek

 

Ook is er een Tarotagenda 2021 uitgekomen, bedacht, gemaakt en geschreven door Esther van Heerebeek. Meer info en bestellen, kan via deze link:

Bestellen Tarotagenda 2021

 

Alle data van bovenstaande cursussen en workshops vind je onder het tabje Agenda op deze website.

Klik hier:  Agenda Het 12e Huis * Voor alle cursussen en workshops geldt: deze gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Uiterlijk een week voor aanvang ontvang je hierover bericht.  

*i.v.m. de huidige coronamaatregelen kunnen cursussen en workshops uitgesteld worden.

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws