Numerologie

Numerologie bij Het 12e Huis

Heb jij iets met getallen? Vallen ze je op? Of zie je juist vaak dubbele getallen zoals 11 of 22? Dan ligt jouw interesse misschien wel bij de Numerologie! 

Numerologie is letterlijk vertaald de “leer van de getallen”. Je wordt niet voor niets op een bepaalde datum geboren en je hebt niet “zomaar” een bepaalde naam gekregen. Toeval bestaat niet. De getallen bezitten een bepaalde trilling. Door je geboortedatum en namen te analyseren (en de bijbehorende trillingen), kun je inzicht krijgen in je talenten, valkuilen en levensopdracht.

Numerologie mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

Consult Numerologie

Bij Het 12e Huis kun je een afspraak maken voor een Numerologie consult. Aan de hand van je geboortedatum en geboortenamen, wordt een Numerologische Analyse voor je gemaakt. Hierin vind je o.a. je levensopdracht terug, je talenten en valkuilen, maar ook wat je het komende jaar te wachten staat aan ontwikkelingen. Dit wordt nog voor de afspraak voor je gedaan. Tijdens de afspraak bespreken we je Numerologische analyse en is er ook ruimte voor vragen. Het consult zelf duurt ongeveer 1 uur. Hier is 1 uur voorbereiding aan vooraf gegaan. Het consult Numerologie kost € 90,--en mag opgenomen worden. Voor het maken van een afspraak, stuur een e-mail naar: esther@het12ehuis.nl.

Workshop Numerologie

Het grote voordeel van Numerologie is, dat het zeer toegankelijk is en gemakkelijk te leren. Je hoeft geen ellenlange cursussen te volgen om Numerologie te leren. Daarom heeft Het 12e Huis de workshop Numerologie ontwikkeld. In twee ochtenden leer je wat de getallen in theorie betekenen en hoe je ze toe kunt passen. Zo leer je uit te rekenen wat je levensopdracht is, je ideale beroep of je persoonlijk jaar. Alle belangrijke berekeningen komen aan bod. Na deze workshop heb je meer inzicht in jezelf gekregen en kun je het toepassen op anderen. De workshop is incl. werkboek, koffie/thee met iets lekkers en kost: € 65,-Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze boeiende workshop.

 

 Inschrijven Workshop Numerologie

 

Persoonlijke Numerologie analyse, € 65,--

Aan de hand van je persoonlijke getallen, geboortedatum en geboortenamen maak ik een schriftelijke analyse. Daar kunnen allerlei inzichten uitgehaald worden. Je talenten, valkuilen en periode waar je op dit moment inzit. Hier wordt een mooi boekje van gemaakt, die je per mail kunt ontvangen. Meer informatie over een Persoonlijke Numerologie Analyse, plus een video met uitleg, vind je door deze link naar de webshop van Het 12e Huis te volgen:

  Bestellen

 

Wist je dat Het 12e Huis vanaf 15 januari 2019 ook een winkel heeft? Hier vind je allerlei waardevolle artikelen op het gebied van spiritualiteit, astrologie, tarot en numerologie. Kom gerust een keer vrijblijvend binnenlopen. Je bent van harte welkom!

 

Wil je zelf je eigen getallen berekenen? Dan kan dat gratis via onderstaande numerologie calculator!
 

De numerologie calculator

 

Contact

Het12eHuis
Raadhuisplein 5
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Vakantiesluiting Het 12e Huis van 13 juli t/m 12 augustus 2019

Vakantiesluiting Het 12e Huis van 13 juli t/m 12 augustus 2019

Geplaatst op: 2019-07-12

We genieten momenteel van een heerlijke vakantie! Daarom is Het 12e Huis gesloten van 13 juli t/m 12 augustus 2019. Bestellingen (geboorte)horoscopen en artikelen van de webshop worden weer vanaf 13 august...

Lees meer Meer nieuws