Astrologie

Astrologie bij Het 12e Huis

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de betekenis van je sterrenbeeld? En wil je weten wat dat zegt over je karakter? Of wil je meer weten over astrologie of een geboortehoroscoop?

Dan ben je bij Het 12e Huis aan het juiste adres. 

Astrologie is de “kennis van de sterren” wanneer je het letterlijk vertaald. (Astro = Ster, Logos = Kennis). Het is een eeuwenoude esoterische wetenschap, die uitlegt welke invloeden de sterren en planeten hebben op mensen of gebeurtenissen. Dit wordt gedaan aan de hand van een op maat gemaakte geboortehoroscoop, oftewel radix. Hiervoor is een geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig.

Een radix geeft aan wat je in aanleg meegekregen hebt bij geboorte. Het is als het ware je persoonlijke gereedschapskistje, waarmee je je levensopdracht kunt vervullen. Verder kun je met behulp van transits toekomstige ontwikkelingen bestuderen. Dit zet ik in bij allerlei situaties, gebeurtenissen en (levens)vragen.

Astrologie mogelijkheden binnen Het 12e Huis:

Workshop Kennismaken met Astrologie

Wil je weten wat Astrologie nu werkelijk is? En onderzoeken hoe je Astrologie in het dagelijks leven kunt gebruiken? Wil je je eigen geboortehoroscoop leren kennen? En meer inzicht krijgen in jezelf? Dan is de workshop Kennismaken met Astrologie een uitstekend begin. Tijdens twee ochtenden, maak je kennis met de "echte" Astrologie. Je krijgt een uitdraai van je persoonlijke geboortehoroscoop, die we samen gaan bekijken. Na deze workshop weet je wat astrologie is en hoe je het in kunt zetten. En weet je hoe je een geboortehoroscooptekening moet lezen. Deze workshop is incl. werkboek, je persoonlijke geboortehoroscoop tekening (Radix), koffie/thee met iets lekkers en kost € 65,- Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze interessante workshop. Nieuwe data volgen nog.

 

 Inschrijven Workshop Kennismaken met Astrologie

 

Cursus Astrologie voor Beginners

Ben je enthousiast geworden na de workshop Kennismaken met Astrologie? Of wil je meteen aan de slag met de Astrologie en je persoonlijke geboortehoroscoop? Dan is de cursus Astrologie voor Beginners een aanrader. In 12 lessen leer je alles over de sterrenbeelden, planeten en huizen. Hoe je een geboortehoroscoop kunt duiden. Je krijgt via deze cursus Astrologie voor Beginners meer inzicht in jezelf. Na de cursus heb je veel nieuwe inzichten en kennis opgedaan. Over de Astrologie en jezelf. En kun je ook voor iemand anders een geboortehoroscoop maken. De cursus is incl. werkboek, je persoonlijke geboortehoroscoop tekening (Radix), koffie/thee met iets lekkers en kost voor 12 lessen van 2 uur: € 240,-Klik op onderstaande knop en schrijf je direct en gemakkelijk in voor deze inzicht gevende cursus. Nieuwe data volgen nog.

 

 Inschrijven Cursus Astrologie voor Beginners

 

Persoonlijke Geboortehoroscoop€ 39,95

Zowel voor volwassenen als voor kinderen maak ik persoonlijke geboortehoroscoop boekjes. Hierin vind je alles terug over karaktereigenschappen, talenten, valkuilen en beroepsmogelijkheden. De boekjes bestaan uit ongeveer 17 bladzijdes en zijn zeer makkelijk leesbaar. Voor meer informatie en een video over persoonlijke geboortehoroscopen, volg dan deze link naar de webshop van Het 12e Huis: Bestellen  en de kinderversie:   Bestellen

Een ontzettend leuk cadeau-idee voor kraamvisites of verjaardagen!

 

Persoonlijke Jaarhoroscoop, transit analyse op basis van persoonlijke geboortehoroscoop€ 39,95

Ook kun je een jaarhoroscoop laten maken op basis van je persoonlijke geboortehoroscoop. Aan de hand van de zogenaamde transits, kun je lezen met welke tendensen en ontwikkelingen je het komende jaar te maken krijgt.

Voor meer informatie en een video over de transitanalyse, klik op deze link:   Bestellen

Alle geboorte- of jaarhoroscopen ontvang je via e-mail. Zo heb je de analyse altijd digitaal om te bewaren en je kunt het uitprinten hoe je wilt, om er zelf een ingebonden boekje van te maken. 

Alle data van bovenstaande cursussen en workshops vind je onder het tabje agenda (zie diensten) op deze website. 

* I.v.m. de huidige coronamaatregelen kunnen cursussen en workshops uitgesteld worden.

 

Of klik hier:  Agenda

Contact

Het12eHuis
Cursuslocatie Barrierweg 4
5298 CD Liempde

06 12 61 75 68
Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Nieuwsbrief Het 12e Huis - januari 2021

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over de Steenbok maand januari en het nieuwe begin van Het 12e Huis!

Lees meer Meer nieuws
Jaargetal 2021 - 5

Jaargetal 2021 - 5

Geplaatst op: 2021-01-01

Lees hier alles over het jaar 2021 met jaargetal 5

Lees meer Meer nieuws